Apple iPhone 12 128GB 5G – Lila – MJNP3QN/A

7 499 kr

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 10230401256607506 Categories: ,

Apple iPhone 12 128GB 5G – Lila
Mycket mer än mycket snabbare.
5G-hastighet. A14 Bionic – det snabbaste chippet i en smart­phone. En OLED-skärm från kant till kant. Ceramic Shield med fyra gånger bättre skydd mot tappskador. Och nattläge på alla kameror. iPhone 12 har verkligen allt – i två perfekta storlekar.
OMGGGGG.
5G på iPhone är ultrasnabbt. Så du kan ladda ner filmer när du är på språng. Streama video i hög kvalitet. Eller ringa FaceTime-samtal i HD-kvalitet via mobilnätet. Med mycket mindre fördröjning. Och du kan göra det på fler ställen eftersom iPhone 12 har den bredaste 5G-täckningen i världen.
A14 Bionic är det snabbaste chippet i en smart­phone.
Och det flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Som att genomföra biljoner beräkningar i Neural Engine. Eller filma i Dolby Vision – något som inte ens professionella filmkameror kan. A14 Bionic är supereffektivt för att spara på batteriet. Det är före sin tid och redo att driva i princip vad som helst som kommer härnäst.
Du ser ju själv. Ingenting slår porträttläge.
Porträttläget är nu ännu bättre på att göra bak­grunden effektfullt oskarp och framhäva föremålet eller personen du fokuserar på. Visst är det fint?
Gör snygga bilder ännu bättre genom att välja mellan sex kreativa ljuseffekter, bland annat svartvitt high key-ljus, naturligt ljus och studioljus.
Mörker. Kamera. Tagning.
Hur förbättrar man den bästa video­kvaliteten som finns i en smart­phone? Genom att göra den ännu bättre i svagt ljus – hela 27 procent bättre. Det betyder att ingen tid på dygnet längre begränsar dig för att skapa snygga skarpa videor. Och så finns uppsnabbad video i natt­läge. Placera din iPhone stadigt och fånga ljusen i natten.
Boom. Plötsligt äger du en filmstudio.
Nu kan du spela in HDR-video i 4K med Dolby Vision, redigera i Bilder eller iMovie och sedan skicka den till din tv med AirPlay så kan du se alla färger och detaljer. Det är en upplevelse i biokvalitet från början till slut. Och den finns bara på iPhone. Inte så dumt när ditt husdjur gör något bedårande!
Selfies i nattläge. Kvällen är din.
Nattetid är rätt tid för en selfie. Skärm­kameran har nu både nattläge och en mängd andra suveräna funktioner. Bland andra Deep Fusion, Smart HDR 3 och inspelning med Dolby Vision. Säg omelett!
MagSafe-tillbehör. Det säger bara klick.
Snäpp fast ett skal, en plånbok eller båda två med MagSafe. (Plånboken är avskärmad från magneterna, så du kan lugnt ha dina kontokort där.)
Laddar i turbofart.
Magneterna lägger sig perfekt varje gång vilket gör att det går snabbare att ladda trådlöst.
Bäst täckning världen över
iPhone 12 har upp till 20 5G-band och upp till 32 LTE-band – fler än någon annan smart­phone – vilket ger den mest omfattande täckningen runt om i världen.
Förstärkt verklighet
Kraften hos A14 Bionic ger liv åt nya AR-upplevelser. Utforska antika ruiner, dissekera en groda – eller varför inte testa om soffan passar hemma med AR Quick Look?
Fler bilder, mindre fördröjning
Är du snabb med kameran? iPhone anpassar sig väldigt smart och skyndar på bildbehandlingen så att du kan hänga med när det händer.
Två nummer på en telefon
Dubbla sim-kort med eSIM gör att du kan ha ett privat telefonnummer och ett jobbnummer på samma iPhone.
Spatial ljuduppspelning med Dolby Atmos
Ljudet rör sig runt dig med en 3D-känsla så det känns som om du är mitt i filmen.
Återvunna sällsynta jordartsmetaller i magneterna
iPhone 12 har 100 procent återvunna sällsynta jordarts­metaller i alla magneter, även i MagSafe-tillbehören.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apple iPhone 12 128GB 5G – Lila – MJNP3QN/A”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple iPhone 12 128GB 5G – Lila – MJNP3QN/A
Apple iPhone 12 128GB 5G – Lila – MJNP3QN/A

7 499 kr

Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general