Samsung 43″ 4K Smart Monitor M7 (2022)

6 490 kr

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 10230400053435094 Category:

Stilren design
Piffa upp ditt hem. Smart Monitor är byggd med din livsstil i åtanke och har en mer banbrytande design än någonsin. Med sitt minimalistiska utseende och sin stilrena design passar den in i de flesta miljöer. En Smart Monitor i färgen du gillar ger ditt rum ett omedelbart lyft. Tillgängligheten av färger kan variera beroende på land.
Arbeta produktivt utan en PC
Bläddra på webben, redigera dokument och arbeta med projekt – allt utan att du behöver en separat dator. Med nya Workmode kan du även fjärransluta till en annan dator, använda Microsoft 365-program och till och med ansluta till Samsung mobila enheter med Samsung DeX för sömlöst arbete.*
Med Automatic source switch plus ansluter du enkelt dina enheter. Med AirPlay-integrering kan du även trådlöst ansluta Apple-enheter till Smart Monitor och visa dem på en större skärm. Se till att inte missa ett möte -den nya SlimFit-kameran med lutningsfunktion gör att du kan skapa den perfekta vinkeln med dina favoritappar för videosamtal som Google Duo som kan nås direkt via skärmen.
* Microsoft 365 kräver Microsoft-konto. Wireless DeX stöds på utvalda Galaxy-, Note- och Tab-enheter. Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 eller senare och kompatibla nätverksinställningar krävs för denna funktion.
En smart upplevelse – Dina favoritprogram, allt på ett ställe
Njut av Netflix, YouTube och andra streamingtjänster genom att helt enkelt ansluta skärmen till WiFi. Samsung TV Plus erbjuder även gratis live- och on demand-innehåll utan nedladdning eller registrering, medan Universal Guide ger personliga innehållsrekommendationer.* Med funktionen Adaptive Picture ges en sensationell bild, dag som natt. Med inbyggda högtalare ger M5 ett fylligt och realistiskt ljud för en uppslukande totalupplevelse. Funktionen Adaptive Sound justerar ljudet baserat på typen av innehåll och omgivande brus, vilket ger ett mer raffinerade och behagligt ljud för varje lyssnare.
* Appens tillgänglighet kan variera beroende på land och separata abonnemang kan krävas. Kräver internetanslutning och TV-mottagare ingår inte. Samsung TV Plus och Universal Guide är eventuellt inte tillgängliga i vissa regioner. Specifikationerna för fjärrkontrollen kan variera beroende på land. Tillgängligheten av produktfärger kan variera beroende på land.
Uppgradera ditt hem – det har aldrig varit enklare
Hubben för ditt hem. Förvandla din Smart Monitor till ett kontrollcenter för hemmet genom att ansluta den till dina Smarta produkter med hjälp av SmartThings.* Slappna av genom att släcka ljuset, dra ner persiennerna och ställ in termostaten på perfekt temperatur med Smart Monitor för en perfekt avslappnad kväll. Med funktionen Far Field Voice kan du aktivera röstassistenten genom att bara tala. Styr monitorn direkt – även på avstånd – och berätta vad du behöver. Svårare än så är det inte. Smart Monitor stödjer både Bixby och Amazon Alexa.**
* Tillgänglig teknik, funktioner och egenskaper kan variera beroende på land, tjänsteleverantör, nätverksmiljö eller produkt och kan ändras utan föregående meddelande (mer information finns på ) . Kräver Wi-Fi, Bluetooth eller annan trådlös nätverksanslutning och enheter registrerade i SmartThings-appen. En separat SmartThings adapter krävs för att ansluta till Zigbee-enheter (anslutning till Z-Wave-enhet stöds inte). En fullständig lista över kompatibla enheter finns på https://www.smartthings.com/products.
** Amazon, Alexa och alla relaterade varumärken är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Bixby röstkommandon känner igen engelska (USA/Storbritannien/Indien), franska, spanska, tyska, italienska, portugisiska (BR), kinesiska (endast på kinesiska fastlandet) och koreanska.Visa merVisa mindre
Bildformat
16:9
Panelteknik
VA LCD
Svarstid
4 ms
Brightness
300 cd/m²
Interface
HDMI™, USB 2.0, USB-C®, Bluetooth®, Wi-Fi 5 (IEEE 802.11 ac/n/g/b/a)
Typ av display
LC-display
Kontrastförhållande
3000 : 1
Produktfärg
Svart
Horisontell betraktningsvinkel
178°
Varje betraktningsvinkel
178 °
Dim
(B x H x D) 965,5 x 629,3 x 247,2 mm
Vikt
10,6 kg
Specifikationer
UHD-upplösning, Vridbar, Integrerade högtalare, High Dynamic Range (HDR)
Läge för upplösning av displayen
4K, UHD
Väggmonterbar
200 x 200 mm VESA-standard
Lösning (max)
3840 x 2160 pixlar
Skärmupplösning
Ultra HD (3840 x 2160 pixlar)
Avläsning (tum)
43 tum
Effektförbrukning (på)
65 W
Förbrukning i standby-läge
0,5 W
HDR-format
HDR10
Inclinationsvinkel
-2/+22

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung 43″ 4K Smart Monitor M7 (2022)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samsung 43″ 4K Smart Monitor M7 (2022)
Samsung 43″ 4K Smart Monitor M7 (2022)

6 490 kr

Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general