Begagnad Samsung Galaxy Note 10.1 16GB Mycket bra skick – Svart

1 599 kr

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 10230402036900559 Categories: ,

Utforska pålitlig prestanda och portabilitet med denna begagnade Samsung Galaxy Note 10.1, 16GB, i mycket bra skick och svart färg. Trots att den är begagnad, erbjuder den generös lagringskapacitet och en välbevarad design, vilket gör den till en pålitlig och praktisk följeslagare.
Med 16GB lagringskapacitet har du tillräckligt med utrymme för att lagra dina appar, dokument och mediafiler. Den svarta färgen ger enheten en professionell och tidlös estetik.
Det mycket bra skicket garanterar att du får en enhet som ser ut och fungerar som ny. Samsung Galaxy Note 10.1 behåller sin eleganta design och är konstruerad för att möta dina mobila arbetsbehov med pålitlig prestanda.
Upplev den pålitliga prestandan med den inbyggda processorn och dra nytta av den medföljande pennan för precisionsarbete. Samsung Galaxy Note 10.1 är utrustad med funktioner som underlättar multitasking och produktivitet.
Specifikationer:
Märke: Samsung
Modell: Galaxy Note 10.1 16GB
Skick: Mycket Bra Skick
Färg: Svart
Lagringskapacitet: 16GB
Processor: [Ange processor här] Operativsystem: [Ange operativsystem här, t.ex., Android] Utforska det bästa av både prestanda och portabilitet med denna begagnade Samsung Galaxy Note 10.1 i svart och i mycket bra skick. En pålitlig och praktisk följeslagare för dina mobila arbetsbehov till ett överkomligt pris.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Begagnad Samsung Galaxy Note 10.1 16GB Mycket bra skick – Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Begagnad Samsung Galaxy Note 10.1 16GB Mycket bra skick – Svart
Begagnad Samsung Galaxy Note 10.1 16GB Mycket bra skick – Svart

1 599 kr

Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general